Monday, May 30, 2011

Alhamdulillah, semoga apa yg berlaku.. dpt diambil pengalaman n pengajaran buat kita. Wallahualam..


Monday, May 23, 2011

hari pertama

saat2 camni la ade satu perasaan yg macam tak sedap jugak.. yg rasenye cam nak lari jauh jauh jauh sampai penat pastu lari lagi sampai penat.. huhuhu
tak bagus itu fifi..

sepatutnye.. sy bersyukur sebab sy dapat tempat l.i n sy dapat elaun lagi...
sy patutnye bersyukur kilang sy suruh praktikal selama 4 bulan.. supaya sy dpt belajar ataupun supaya tak buang masa duduk rumah tunggu dpt keje.. sepatutnye sy bersyukur..

tp sy betul2 tgh..???? no komen... tak tahu nak describe
yes.. sy mmg mengalami satu masalah yg tak blh duduk relax je
ataupun duduk diam tanpa buat ape2 tuk satu jangka masa yg lame..
sy sgt rase buang masa..

plz...
buli la sy.. or erti kata lain... bg la sy banyak keje..
supaya perasaan tuk lari jauh2 tu hilang..
waa....
nangis banyak2..

1 st day yg tough!

Sunday, May 22, 2011

bukak fesbuk, tutup fesbuk,
bukak email, tutup email..
tgk big bang banyak kali..
dengar lagu tae yang sampai nak naik hafal dah..
kalau dah sgt boring bukak pulak secret garden takpun personal taste.. ulang tayang sampai puluh2 kali..

huhu..
yes.. sy sekarang sudah dekat KULiM... memandangkan esok dah start praktikal..
moga2 berjalan dengan lancar..

Wednesday, May 18, 2011

Latihan Industri

Next week..
kami sume akan menjalani latihan industri dekat tempat masing2..
selama 10 mggu..
tp aku je yg special skit 16 minggu..

Nervous.. sgt..
maybe sbb aku sorg2 dekat situ.. jd nak tak nak bile rase tak besh kena ckp sorg2 dlm hati..
takde kawan yg nak tempuh same2.. tp takpe.. berdikari sikit..
Berusaha!!

Gud Luck..
jumpe time interview l.i
wat yg terbaik..
blaja sebanyak mane yg boleh..


Saturday, May 14, 2011

Happy Birthday AI

Hari ni 14 Mei 2011
bersamaan birthday kawan baek sy..
ops.. bukan as.. bukan juge zee.. bukan leina, jaja, ina...
yes..
bakal ibu tu.. Ai..
Ai.. aku tak lupe okeh...
(tp dr tadi asik menyalahkan reminder hp..)
(asal kau tak bunyi mlm td.. isk)

Buat kawan sy Ai,

sy br jew kawan kamu.. sy rase dlm 2 tahun.. tp dalam 2 tahun tu kite lalui banyak sgt benda..
kite gelak same2.. kite gaduh.. kite kawan balik.. kite makan same2.. ngumpat same2.. masak same2.. gi pasar same2.. tdr same2.. kuar same2.. tgk wayang same2.. group lab same2.. study same2.. (erm cume tempat je lain kan.. tp kite tetap study..) n yg paling penting kamu bersama sy time sy susah mahupun sy hepi.. Thanks Ai..

Kamu mengajar sy erti tabah yg sebenar.. kamu mengajar sy erti kekuatan yg sebenar.. n yg paling penting kamu mengajar sy tuk menjadi seorg yg berani..

Ai.. windu la same kamu.. sehari tak kacau kamu sy rase hidup sy cam tak lengkap jew.. bile lagi nak gelak same kan.. n cakap lame2.. eh salah.. nak dengar kau ckp lame2.. rindu la kat kau ai.. huhu... serius...

Ai, jaga diri baik2.. jg baby baik2.. aku sentiasa mendoakan kebahagian kau.. aku syg kau.. syg sgt.. Thanks, atas selama ni.. aku sgt hargai.. (waa.... sedey2...) kawan sampai ke syurga okeh..

(nak upload pic kite tp tenet lambat nye)

lagu tuk kau..

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamat kan Azuwien Aida..
Allah selamatkan kamu..

syg kau.. !
muahhhhh.. !!