Saturday, December 31, 2011

Hopefully next year will be better than this year..

happy new year !

May Allah bless us

"Jangan Ya Allah, Engkau biarkan nasib kami ditentukan oleh kami sendiri, walaupun sekadar sekelip mata atau sekadar masa yang lebih pendek dari itu "

P/s : sgt banyak perancangan for the next year..

Wednesday, December 21, 2011

Usrah

Nak join usrah di sekitar kulim.. tp tak tahu mcm mana? kalau dekat U senang nak cari..


Wednesday, December 7, 2011

Rasa hati

uh.. almost 3 weeks dah keje.. cepat kan.. even hr isnin always rase lmbt nye hari jumaat tp tub2 eh esok kau dah jumaat ye hari.. cepat sungguh kau berlalu.. kau ni berlari ke ape..

Rase hati? yes.. smalam azuwien mengkahbarkan yg beliau sudah mengisi borng smbng master.. n Dr. Wahyu bakal jd advisor beliau.. (sungguh bertuah dikau.. jelesnye sy) jeles bukan sbb Dr wahyu jd advisor.. No.. seyes not.. tp sbb die akan smbung master tuk kemasukan bulan 3 next year.. n kebetulan pulak space utm penang ni tak bukak master fke tuk kemasukan bulan 2 ni.. so nak kena tggu kemasukan bulan 9 .. or nak tggu Mr A futher study.. (waa.. cepat sambung, nak ikut smbg jugak) sbb sekarang hati tgh rase.. " best nye study dr keje.. ngada" Ape2 sy letak keputusan ditentukan oleh Allah.

"Jangan Ya Allah, Engkau biarkan nasib kami ditentukan oleh kami sendiri, walaupun sekadar sekelip mata atau sekadar masa yang lebih pendek dari itu "

Then, sy rase sy nak penuh kan diri ni dengan aktiviti2 seperti belajar menjahit + membuat kek + membuat kuih + belajar memasak yg dahsyat2 + masuk Master Chef(wah!) .. ye, sy nak hadiri kursus2 mcm tu.. mane tahu.. mahu berenti keje n nak bukak bisnes2 macm tu.. best jugak.. Sy hanye merancang.. tp biarlah Allah yang menentukannye..

"Kadang kala Allah berikan kite rase kepahitan supaya kita tahu dan bersyukur kemanisan itu bila ada"

" Kadang kala Allah tak akan beri semua yang kita minta ini sbb Allah lebih tahu tentang kita berbanding diri kita sendiri "