Saturday, August 27, 2011

Thursday, August 18, 2011

jika sudah berada di langit..
jgn lupa rumput di bumi...

Wednesday, August 17, 2011


ape guna belajar tinggi
kalau cara berfikir stil lagi di takuk lama..
ape guna belajar tinggi
kalau sikap tidak diajar..
ape guna belajar tinggi
kalau pertuturan, pergaulan tidak dijaga..


~ lalalalala~

Friday, August 5, 2011

tak tahu name ape..


JusT for You Azuwien..


Resepi :

daging cincang
sup cendawan segera Campbells
cheese banyak2
hot dog
roti
bawang merah
sedikit garam

  1. Tumis bawang dan goreng daging cincang, masukkan garam skit.. then angkat.
  2. bancuh sup cendawan.. ( sup tu letak dalam cawan, masukkan air panas, kacau tak nak ade ketul2)
  3. Goreng/ rebus hot dog.. (prefer rebus ) then potong kecik2..
  4. Dalam periuk, letak satu layer roti, masukkan daging cincang skit ngan cheese, letak layer roti lagi, masukkan daging cincang ngan cheese, (ikut ske nak wat brape layer sekalipun okeh).. letak layer roti lagi, masukkan hot dog yang telah dipotong, letak kepingan cheese..
  5. bukak api, baru tuangkan sup cendawan ke dalam periuk.. masak sekejap je.. then angkat..
  6. kalau nak lagi best, beli keropok yang cheese tu, (dah lupe la name die) then ramas keropok tu, masukkan dalam periuk lepas dituangkan sup cendawan..
Siap

p/s : makan time panas je k.. kalau sejuk nanti akan rase muak sgt..

(Pn Ai ngidam ek nak makan benda nih? hehehe kalau kau nak masak tuk nizam ngan kau je, aku prefer buat skit je.. sbb benda ni sgt muak.. jgn wat banyak cam aku wat dulu k.. keropok tu takde pun takpe.. Gud luck k)