Tuesday, April 26, 2011

sekitaR weddinG aziz N FaraH

teruje... seorg lagi kawan dem puo dah kawen.. selepas Kalam, Aziz pulak ambil giliran.. Mostly budak2 lelaki kelas aku nih cepat jumpe jodoh.. Alhamdulillah..

To Aziz n Farah : Congratz ! Semoga berbahagia ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yg soleh n solehah serta comey2 belaka...




yg Best Nye.. Ramai jugak budak Dem yg dtg.. so kira cam reunion skit la.. so, untuk yg tak dtg.. (mahu bg jeles skit..) tgk pic ni okeh.. (Jum pegi adil bertunang on 14 maY dekat manjung)


dengan kawan dunia akhirat.. Asmah Laili



adil ngan pakcik van a.k.a ridhuwan.. (hahaha tak blh panggil pak cik van la, die dah ade kete besa)
*
*
*
v

depan : Leina, adil, azhar n zul..
blakang : zam n ridhuwan
*
*
*
v

En Polis (Aziz) n farah..
(CongRatz)
*
*
*
v

Kami..
(penambahaN p-joY, syafiq ayob n farikh)

sorry Nad, takde pic kau la..




Ps: kawan baek sy dekat sini dah pregnant.. congratz Ai.. sy sgt hepy..

Tuesday, April 19, 2011

:Must ReaD:

setiap kali masuk lib dekat tgkat 1,
bilik majalah/ rujukan terhad tu..
sure akan tertarik dengan ini..

|
|
|
|
|
|
|
|
v


Bestnye kalau dpt baca..

Thursday, April 14, 2011

-Award-


Here are rules to abide accepting this award :

1. Post linking back to the person that gave you the award
2. Share 7 random things about yourself
3. Award 15 recently discovered blogs
4. Drop them a note and tell them about it

1. Post linking back to the person that gave you the award
She is my best frenz.. bersama dengan die tuk satu sem di UTHM... tp macam kite dah kawan lame kan lina... yes, she is Nur Lina Hamdan.. Ibu kepada Indah..

2. Share 7 random things about yourself
Oh...
  • Luv ReadinG..
  • Slalunye sebelum tdr akan dengar lagu Big bang..
  • Anak sulung..
  • PendiaM..
  • Sgt PeraMaH
Hahaha.. tak tahu nak fikir ape dah..

3. Award 15 recently discovered blogs

4. Drop them a note and tell them about it
Jangan segan2.. ni mmg tuk korang

Sunday, April 10, 2011

BIGBANG - Love Song

Sy suke.. sy suke.. sy suke..
sy suke mereka..
nnti sy mahu cerita pasal mereka

ni lagu terbaru dr mereka..
lagu ni br je release 8 April 2011 hr tu..
sgt best..

LuV biG BaNg

Tuesday, April 5, 2011

Finally.. Final Exam Schedule

Setelah di edit beberapa kali..
bukan aku edit okeh..
PPA edit kot..


TiTas : 28 April (khamis ) 9.00pg, F2 atas
JM : 3 May (selasa) 9.00pg, F2 bwh
PengalataN : 5 May (khamis) 9.00pg, G3 E tengah
Utility : 6 May (jumaaT) 3.00, F2 bwh


Anyway.. THANKS pade sape yg mintak ubah tarikh pengalatan tu.. dr 26 April ke 5 May..
~ Best2 ~

so, dah tarikh dekat2 tu ape lagi.. start study la fifi.. takmo MALAS..

Saturday, April 2, 2011

Draf 2

SeM ni hamPir Berakhir..
InsyaAllah sem ni sem terakhir sy di sini..

SeM ni..
dengan masa yg sgt banyak dan melambak..
sbb takde kelas yg banyak..
tp masa yg sgt banyak tu dah diisi dengan
kerja + pg kelas tiap2 hari..
n hampir setiap weekend kalau takde aral mesti dkt library..

Honestly..
sy mmg bz.. diisi dengan banyak benda..
nak tgk cite korea pun tak sempat..
tp sy sgt suke itu..
ingatkan sy waktu dekat poli.. bz sampai tak cukup kaki n tangan..
wat kan sy kena rajin + cepat..
klu tak sy akan ketinggalan..
bile keje sy dpt belaja banyak benda..
banyak belaja ttg sifat manusia..
how to treat people..
belaja masak pun ade juga..
belaja buat air kasi sedap + cantik pun ade juga..

InsyaAllah, isnin ni akan masuk mggu ke 13..
n hr khamis mggu ke 13.. test 2 utility..

Draf 2 dah kuar.. tgk ni..

PengalataN : 26 April (selasa) 9.00pg, G3 B Bwh
TiTas : 28 April (khamis ) 9.00pg, F2 atas
JM : 3 May (selasa) 9.00pg, F2 bwh
Utility : 6 May (jumaaT) 3.00, F2 bwh

so bile dah kuar timetable nih nak wat ape?
ape lagi.. start study..
Kwn2 ku.. ai, Ja, aiNi, dhiel, mimi.. jum setady..