Thursday, April 29, 2010

sy di umah

sy sekarang berada di umah..
wat kakak2 bilik aku n akmal.. plz dont be jelouse ok...
see u all next sem..

Tuesday, April 27, 2010

Tamatnyer PapEr tuK seM niH..

(oleh kerana br pas tgk citer hooperz.. sy akan bercakap mengikut family zalikha)

Kertas bagi peperiksaan akhir saya sudah tamat petang tadi. Saya rasa sungguh gembira. Kami (ahli bilik saya) bercadang mahu meraikan hari jadi k.ain. Walaupun telah sebulan lebih berlalu (birthdaynyer) kami mesti meraikannya kerana itu merupakan acara kewajipan bilik kami,
(skemanyer.. susah nak tulis sambil nak generate otak...)kami meraikannya di Pizza hut.

Mari lihat gambar-gambar kami.


dr kiri: k.haizum, k.ain dan k.liza


berikut merupakan makanan-makanan yang kami pesan :

Pizza jenis chunky loaded


chicken soup

makanan kegemaranku : Seafood Lasagna

Regular Hut's Platter

Chocolate Volcano


Passion Fizz
Fruity Fizz

Pepsi

selepas itu kami semua berangkat pergi ke carefour untuk menonton wayang. sy bagi 2 bintang untuk filem ini.



sy mahu tidur.

Sunday, April 25, 2010

sy sgt susah hati

huhu...
sy sgt susah hati.. kenape?
huhuhu.... adela.. xmo share pun.. sy rase mahu nangis pun ade..

why this thing alwayz happened to me.. its really hurt... really... i dont think i can handle dis anymore...
huhuhu.. it was so sad.. it was so sad to handle it alone..


i just wanna cry... out loud... hurm...


Ya Allah.. bantulah hambaMu ini... bantulah sy untuk kuatkan hati sy... dan temankan sy Ya Allah.. HambaMu ini hanya bergantung padaMu... Ya Allah...

Saturday, April 24, 2010

- KesyukUran FariDDa ashiKeN -

1. Sy BerSyuKuR Sy DiLahirKaN sBg SeoRg IsLaM.
2. Sy BerSyuKuR Sy Still Lg BernaFas SehiNggA saAT Ni.
3. Sy BerSyuKuR sy DiLaHirKan SemPurNa LengKap DgN kaKi, TaNgaN daN SegaLa derIa.
4. Sy BerSyuKur SbB dpT faMilY sy SekaRaNg yg Ada Papa, Mama anIs, Faris & tiRa.
5. Sy BerSyuKur menDapaT kaWaN2 YaNg SanGat baIk daN sGt MemaHami sy SepanJang sy hiDup Ni..
6. Sy BerSyuKuR Sy diaNugeraHkan dgN akaL yg WaRas DaN mamPu tuK berFkr baIk buruK sesuaTu perKarA..
7. Sy BerSyuKur MenJaDi diRi sy SKrg.
8. Sy berSyuKur Sy TaK menGhiDaP penYakit KroNik yg MungKin AkaN beBaNkan FamilY sy.
9. Sy berSyuKur sy PeNaH MasUk siLat UtHm, SilAT puO, siLat Gayong pUO ngan TaekwonDo PUO.
10. Sy berSyukUr sy PeRnaH diGeLaR seBaGai SeOraNg PesILaT.
11. Sy berSyuKur sY PerNah laLui KehiDupaN sebaGai seOranG atLet SuKaN.
12. Sy BerSyuKur KaWaN2 KelaS sy SenTiasA amIk BeRaT paSaL sy EveN pasAL berAt baDaN sy NaIk..
13. Sy berSyuKur MenJadI anaK suLung.
14. Sy berSyuKur Sy PerNaH tiNggaL di AsRaMa DuLu.. Life Yg SgT Best
15. Sy BerSyuKur Sy PeNaH keJe dkT inTeL ngaN soNy duLu..
16. Sy BerSyuKur Time KaT asRama duLu tiaP2 HaRi keNa baCa Al-QuraN.. KeSaNnyE adE bebeRapa SuRaH yg DaPt Sy HaFaL stiLl skRg.
17. Sy BerSyuKur SY peNaH jD seOrg PemBahAs sKolA, SeOrG penDeBaT skoLa nGaN seOrg HafizaH skOla.
18. Sy BerSyuKur NaMa sy FARIDDA ASHIKEN MEOR SHAHARIM daN aDer Org PanggIl sy DengaN naMa peNuh.
19. SY berSyuKur PerNah MenGikuTi PLKN.
20. Sy BersYukUr sy daPaT maSuk PoLiteKniK DaN UniVerSiTy.
21. Sy berSyuKur sY aMik course ElEcTriCaL (RoboTiC)..
22. Sy BerSyUkuR KeRaNa AllAH TIdaK puTus2 MemBerI reZeKi KepAda SY.
23. Sy BerSyuKur Sy CePaT piCk Up DLm StuDy n x PerLukAN banYak MaSa tuK stUdY.
24. Sy BersyUkuR sAtu HaRi ada 24 JaM daN saTu miNggU ada 7 HarI.
25. Sy BersyUKuR DirI sY seoRanG YanG TabAH daN saBaR.
26. Sy BerSyuKUr DapAT maNagE maSa sy dgN baIk.
27. Sy BerSyuKur sY peNaH dpT Best StuDeNT JKm pD KonVokesyeN PuO 2008
28. Sy BerSyuKur sY seNtiasA bz.
29. Sy beRsyuKur ADa Hp senDirI, LaPtoP senDiri, KaMera seNdirI.. n MaCam2 ag.
30. Sy BersYuKur SY daPaT raSA peNderiTaaN oRg TiMe diOrg TgH SuSaH meNcaRi RezeKi..
31. Sy BersYuKur Sy DilaHirKaN dLm FamiLy yaNg maMpu bErikaN apA saJe YanG reLeveN bila sy MinTa.
32. Sy BerSyuKur ADa aiR yaNg bErsiH tuK sy GuNa, AdA ElEkTrIk YaNg CUkUp tuK sy GuNa gaK.
33. Sy BersYukUr sy daPaT baCa " syukurlah jika ada yang menyakiti kerana ia mengajar erti TABAH, syukurlah jika ada yang tidak mempedulimu kerana ia mengajar erti BERDIKARI.."
34. Sy BersYuKur Allah leTaKkaN keTakuTaN, KegeLisaHaN daN keSakiTaN dLm diRi sY.
35. Sy berSyuKur sY DaPaT laLui PsM sy EvEn baNyaK giLer CaBaRaN n CAm taK naK amiK jeW suBjeK tu.
36. Sy berSyuKuR sy SiHaT tuBuH baDaN n anTibody Sy KuaT.
37. Sy berSyuKur sy dPt tgK anime pRinCe Of TennIs n DaPaT bLaJa BnYk Benda drNya ~ mAda maDa DanE~
38. Sy BersYuKuR sy SlaLu taK boLeh CaKap word 'TaK BoleH'
39. St berSyuKur aDik2 sy sLalU teGur sY iF sY waT siLaP.
40. Sy berSyuKur daPaT toLong maMa keMas RumAh + MasAK biLer CuTi sEm...
41. Sy berSyuKur sY seRba KeKuraNgAn.. DengAn keKuraNgaN tu sy DpaT blaJa Erti HiduP.
42. Sy BerSyuKuR KerAna sLaLu fIkiRaN + sY menGatasI fikiRaN -ve Sy.
43. Sy berSyuKur keRanA tahU berSyuKur.
44. Sy BerSyuKur maMa n PapA diDiK sY deNgaN baGusnyEr.
45. Sy BerSyuKuR sy maMpU berDiRi atAs kaKi sy sendiRi.
46. Sy berSyuKuR KeSeDaRaN sLalU tiMbuL daLaM siRi sY.
46. Sy BersYuKuR sY aDa BanyAk beNda YaNg sy Tak ReTi naK waT.. Ini BuaTkaN sY seNtiasA keNa BlaJa.
47. Sy bersYuKur sy HiduP zaMaN seKaRaNg, buKaN zaMaN 80-aN. MaHupuN zaMaN sbLm merDeKa.
48. sy BErsyuKur sy BolEy kuAr umAH denGaN rAsE seLamAt.
49. Sy BerSyUkuR ALLAH senTiasA berSama sY.. Sy berSyuKur jaDiKaN ISLAM itu SebAgai gUiDe dLm hiDup Sy.
50. Sy BerSyuKur sy PerNaH diSakiTi, diKeceWaKaN n DiLuKaKaN.
51. Sy bErsYuKur KwN2 Sy stIll AjaK sy HanG oUt NgaN dioRaNg.
52. Sy BerSyuKur suBjeK yaNg sY blaJa niH sUsaH2 BeLaKa.
53. Sy berSyuKur sy boleh makan guna tangan n boleh jalan pakai kaki..
54. Sy bErsyUkur Sy taK beraPa pandai n Sy keNa rajin Tuk PenDaI
55. Sy berSyukur menJadi diri saYa sekaRanG..


Sy BerSyuKuR Sy DaPaT tuLis "KeSyuKuRaN FarIdda AshIken" inI.. daN berHaRaP sy AkaN senTiasA berSyuKur.

cokelat lurve

td aku gi wellward.. n aku ternampak....
tadaa.....

so sweet.. murah jew.. tak mahal pun..so ader 3.. aku share la ngan kenkawan aku.. sape ag klu bukan ai ngan akmal...
ai amik kaler gold.. akmal kaler merah.. n aku kaler feberet aku.. biru


thanx cuz slalu berada kat sisi aku.. slalu wat aku hepy time aku sedey..

HadiaH tuK sy

bUlan 7 hr tu (dah lame daa... ) sy ditugaskAn oleH en azRul tuk meLatiH jurus wajiB tuk pasukaN pencak Silat PuO..

CenTeR traininG tu tak Lama pun.. jusT seminGgu jew..
bg aku seminGgu mmG tak CukuP tuk mengHafaL juRus.. mahupun buAh ( bg mereKa yg mmg tak De basic langsuNg dalaM silat La).. Yer La.. naK hafaL ag.. serAgaM kan ag.. yer la sy nih bukannyer expert sgt dlm bab2 mengajar silat ni.. sy pun budak mentah br blaja.. huhuhu..

so berbekal ilmu yg ciput2 ni aku mengajar silat dr pagi sehingga la larut malam (bak kata Mr A.. "awal pagi" )
be4 dat.. ape itu jurus wajib...
jurus wajib ialah pergerakan 3 orang pesilat.. mengandungi 100 buah kot yg nak digerakkan dlm masa 3 minit.. setiap jurus membawa maksud tersendiri dlm ilmu persilatam..

aku just mengajar jurus wajib bg putera & puteri.. tuk putera tak kesah sgt.. sbb bila aku dtg jew.. diorg dah mmg hafal buah.. tuk puteri mmg susah skit sbb diorg start dr zero.. memang cayalah cikgu fifi ngajar...

diorg nyer game kat poli kuantan pahang.. n sy tak dapat nak pg sbb nak masuk u dah.. yang best nyer beberapa hari pastu.. i dapat mms dr diorg yg yg bertajuk "hadiah untuk k.fifi"

hasilnyer...

yeah.. diorg dpt no 3.. cayalah.. congratz.. i bangga ngan u all..

buah oh buah


apekah ini?
ini adalah buah jambu...

menurut azuwien aida.. buah ini dipanggil sebagai jambu ball... wah
menurut kak dzatul aini.. buah ini dipanggil sebagai jambu keling...

tak kesah la buah jambu ape pun..
1st time aku makan buah ni
rupenye mmg ade kat johor jew (ni k.ain yg ckp k)..
rasenyer masam.....

Thanks ai... cuz bg aku rasa buah ni..

Al-fatihah

Mr A punyer best frenz meninggal dunia smalam pd pagi jumaat 23 April 2010...
Mr A sy sgt sedih.. hurm...

Al - Fatihah buat arwah..

Thursday, April 22, 2010

BeKoK

uh.. sy nak mengupdate blog sy dengan pelbagai citer yg best2 with my beloved rumate.. kali ni sy nak citer pg bekok.. ape itu bekok? huhu.. bekok adalah sebuah tempat yg akan membawa anda sume ke alam yg buleh membuatkan anda rase gumbira.. (ape aku melalut nih.. wake up fi2)..


so ni lah bekok.. nampak x kwn2... bekok ni letaknyer kat yong peng.. cantik tak?....

Alkisah bermulanya disini...
time aku on da way nak balik u dr kedah ke johor tuk study tuk final aku meng'kol' akmal..
mari ikuti perbualan kami (ceh)..

fi2 : akmal teka aku kat ne?
akmal : kat ne?

fi2 : aku dlm bus nak balik u dah..

akmal : oh yer ke? ko tau tak esk kitaorg nak gi bekok?

fi2 : wah.. nak ikut.. ngan sape?
akmal : akak bilik ko ngan k.shima, ct.. Jum la..
fi2 : oh... best2... tp tak nak la.. final aku start awal la isnin dah start..

akmal : ala jum la ...


cam gitu la perbualan aku ngan akmal...even aku dah modify skit.. tp lebey kurang cam gitu...
tp ayat yg ni plg best..

akmal : kiter gi kejap jew wei.. balik tu ko study la..

so pg tu aku sampai jew bilik, kitaorg sume prepared nak gi bekok dah...

scroll kebawah ag.. (sebab dah malas nak type)

ni la barang2 makanan yg kitaorg bawak... huhu name pun gi bekelah... aku x tlg masak pun.. ye la.. diorg masak time aku dlm bus ag... tu la kakak.. masak awal sgt.. tak dpt fi nak tunjuk skill..



bergambo sebelum bertolak... cam hepy2 jew....



kitaorg sempat bfast kat air itam.. sblm tu meh aku perkenalkan sape yg pegi.. k.shima, k.liza (eh salah la... tiz zakiah la ), akmal, ct, k.ain, kat ngan aku budak cumey... ala k.haizum tak dpt gi la.. balik kg..


atas sebab2 yg tak dpt dielakkan.. aku hanya bley publish gambr2 yg ni jew.. k... kitaorg balik dlm kol 4 ptg.. (awal la sgt.. hahaha.. dah alang2 mandi biar sampai puas).. pastu ader hati.. pg plak bp mall nak minum cokelat ice blended with pearl.. terbaik la...

mama.. maafkan anakmu kerana pg mandi air terjun.. 'wink.. wink...'

tetiba nak nyanyi lagu nih...

ais kacang..
ais, ais kacang..
bila terasa panas dan rasa dahaga..
singgah di kedai ais kacang diminta..
susu dan jagung kacang dan lengkong..
ais gula berwarna... (part ni musti ai akan betulkan " air gula la fi..")

repeat balik dengan lirik yg betul...

air gula bewarna..
campur semua enak rasanya
kegemaran kita semua..

Wednesday, April 21, 2010

gud luck

wah.. ni paper last...
hehehe.. tp tuk dis week la...
pasni bley gi beronggeng ronggeng..

gud luck tuk machine..

Monday, April 19, 2010

K.I.T.A

time aku duk umah bercuti hr tu.... aku tgk la satu citer kat astro ria.... K.I.T.A
aku cam ingat iklan citer tu kater camnih... tp aku dah modify baik punyer..
"mari saksikan kembara K.I.T.A hanya di blog sy"



kembaRa K.I.T.A di Ungku OmaR poLytecHniC..

~ aku, as, zee n ina ~
My beST frEnz Eva..kayuh beskal same2 tuk gi kelassusah senang sama2...


After dat..
KembarA K.I.T.A di InteL kuliM
~ aku, ain, k.yana, k.nisa~
DioRanG yg sentiasa menceriakaN life aku..
aIn yg sentiasa bersama aku..
mandi kat sedim same2..
tgk muvie same2...karok same2....
even 6 bulaN jew bersame tp tetaP sgt BesT


NexT
KembarA K.I.T.A di UtHm duLu
~ aku, zee, dhiel n lina ~
erm... aku rase best sbb korang ader dulu..
serius aku betul2 rase kehilangan korg..
kenangan ngan korang sgt best..
banyak sgt..erm.. no komen
thanks.. cuz.. aku lebey blaja berdikari skg..

"Seminggu setelah kau pergiTeman silih bergantiMenghiburku
Berkata semua teratasiDan terus sembunyi
Di balik senyum palsu
.. Setahun setelah kau pergi
Ku masih sembunyiDi balik senyum palsu"





KeMbaRa K.I.T.A with my roommate (UtHm)



~ aku, k.liza, k.ain, k.haizum~
ni roommate aku kat u ni..
best2 satu bilik ngan diorg..
mcm2 ragam.. ( yg sorg yg cam ibu.. kemas giler ( kakak ain la) sorg yg dressing ala korea (im talking bout k.liza okey.. hahaha mean warna baju n tudung ) n yg sorang kakak yg sgt sporting n technician kot kat bilik aku (bley repair banyak benda)
.. (sape ag k.haizum aku.. yg slalu protect aku)
kami masak same2..
kami bela putih same2 (rindu putih)
kami tgk wayang same2..
kami makan same2..kami jual buah same2..
terbaru.. solat jemaah same2..
best2.. bilik kitaorg yg paling best.. lurve kakak2 sume n sgt2...

KeMbaRa K.I.T.A sekarang (UtHm)


~ akmal, aku n ai~
erm.. ni la kawan yg aku rapat skg selain dr rumate aku...
study sesama..
makan sesama..
gelak sesama...
ngumpat sesama..
thankz... 4 everything.. bersama susah n senang..


KesimPulaN...

~ sy syg mereka sume ~




























Saturday, April 17, 2010

study.. tuk final..

sewius.. penat.. n kepala dah sakit..

hurm... penatnyer satu hari kena rotate 3 subject... takpe la.... nak wat camne .. nama pun student..



~meja aku yg serabut~

~ katil aku yg serabut gak ~



Ya Allah.. permudahkanlah urusan hambaMu ini.. Amin

Thursday, April 15, 2010

fifi vs akmal

~ fifi vs akmal ~


AEW 7246 vs KBU 7377

bace ag

huhuhu.. bace ag..

saat2 terindah di awal masuk uthm... huhuhukalau la... korang ade lagi sampai skrg.. ohhh mazirah n lina.. aku betol2 windu korang

post from Fb

penat2 balik study (ceh cam jauh jew study nyer) terbace lina nye post kat wall dier...



sewius.. mmg klakar.. kalau la ko ader kat sini n tgk kitaorg study musti ko tak caya lina.. cuz kitaorg mmg bising.. hehehe.. yeah fight for mumtaz.... amin...

Friday, April 9, 2010

maKan maggie

Mlm nih ader test power e.. so kitaorg (ak, akmal ngan ai) asal ader test jew akn pg study kat bilik study kitaorg (bilik aktiviti kktdi)... huhuhuhu... malangnyer study nyer skit jerk.. tp sembangnyer yg banyak... ape yg best hr ni.. hari ni akmal ngan ai teringin nak mkn maggie ala citer korea.. poyos.. swius poyos.. so .. kitaorg pun masak maggie ala citer korea tue... makan atas tudung periuk.. tp kitaorg masak dlam rice cooker. so makan pun mmg atas rice cooker la.. aku mmg melarang diorg amik mangkuk.. yer la.. theme nyer versi korea.. so.. kena la ikut betul2...
ni la aktiviti2 yg menarik sepanjang study.. (menarik ke?)..

ni la bilik study kitaorg slalu... erm 2nd house la kirenyer...



ni plak.. bekalan air kitaorg... tak kan makan jew kot tak de air kan.. air nih ai yg wat.. air oren..


bahan2... musti la maggie curry.. sudu, garfu, chopstick... sume tu la.. n rice cooker.. nanti nak masak dlm per plak...
ag satu yg musti sgt ada...

iaitu.. bekalan elektrik yg mencukupi.. hahahahaha


maggie dah siap... tgk2.. cam best x?....

masing2 mulakan misi....

erm...
meh aku perkenalkan perkakasan2 (terror bm aku) masing..

aku.. - chopstick je
ai.. - tudung periuk nasi ngan garfu.. (ai dah cop dulu.. dier nak tudung periuk)...
akmal..- senduk ngan garfu...



ni (pic atas ngan bawah) ai tgh makan maggie.. nampak sedap x? tgk r sape yg masak.. muehehehe... pic kitaorg? alamak takde la.. oley sbb blog ni tontonan umum.. pic aku n akmal tak dapat la eden nak lotak....


akibat takde mangkuk... akmal share ngan ai makan atas tutup periuk nasik.. hahaha cumel2... ni.. diorg nyer makanan...


ai yg berpuas hati atas hasil titik peluh kami semua.. hahahaha...

~ nak sambung study balik~

Thursday, April 8, 2010

short sem..

short sem...
antara 2... nak wat ke tak nak.. huhu..
wat x slah.. it just masa aku akan jd pack giler next sem...
x wat pun x slah.. it just aku hbs lambat satu sem...

kesimpulannyer....

~ stdy la power e.. mlm nih test...~ esk nak balik kg.............~

kuSut

kusut nyer hari nih.....
x best2......
kusut + sedey

Tuesday, April 6, 2010

Pic skola

huhuhu.. dr kecik sampai la skg nih..


ni pic kat skola menengah bukit merchu kuala kangsar... mudenyer.. time nih jd librarian.. time nih aktif ngan bahas ngan syarahan.. tu jew kot...tp.. sewius.. time ni ak sgt nakal.. fly tu hampir tiap2 hr kot... tp kat hostel ak penah jadik ajk surau ngan disiplin.. wah.. tp kat sini la.. aku blaja berdikari.. blaja jd imam.. blaja hafal surah2.. hurm.. kat sini ak umah syahbandar (color biru).



ni kat sek men teknik gerik, gerik. perak. Time nih amik civil engineering.. n jadi prefect skola yg amatla poyos.. time ini tak nakal dah.. tp life time tu amat bz.. org lain sibuk study.. tp ak sibuk ngan debate nyer.. pantunyer..aku gak penah wat majalah skola selama 2 tahun berturut2... plg tak best.. tugas aku kena wat takwim skola sambil cite aktiviti2 skola.. ngan pencapaian sPm skola...time tu sume ak nak masuk..yg plg tak sgka.. ak masuk hafazan skola.. ngan jadik ajk badminton.. kelab koko.. masuk KRS. Umah plak color kuning (cileron)

Oleh kerana pencapaian SPm yg tak membanggakan.. aku dpt masuk Poli jew.. tp ok wat.. Politeknik ungku omar, ipoh perak. Poli yg ak sgt bangga.. course? Mechatronic engineering... mantap... sbb ak ske kira2.. n tak best la civil.. banyak baca.. muehehe.. erm... kitarg satu kelas sgt rapat.. kat sini ak jumpe kawan baik aku.. kawan sejati kot.. Nurasmahlaili, nur mazirah, noor shafarina.. kat puo lg best.. mengajar ak banyak benda.. actually.. mengajar aku camne nak tadbir organisasi.. kat sini.. dr 1st year aku masuk silat gayong ngan taekwondo.. kat sini gak aku penah wakil perak dalam RMA.. n slalu gak la masuk tornament taekwondo.. erm.. kat PUO ak sgt aktif.. tersangat kot.. aku slalu kena jadik (hahaha kena jadik) setiausaha tuk silat gayong, ngan kelab silat PUO ngan Kelab JKM. n atas komitmen aku yg berlebih2 tu.. kelab silat ngan kelab JKM puo penah menang 2 kali dlm kelab terbaik PUO.. bangga time tu.. ak blaja anjur banyak benda.. karnival sukan JKM, malam anugerah JKM.. kat sini gak ak dah treat tuk jd MC tuk JKM nyer.. pastu aku ader letc yg sporting betul.. name en azrul.. dier la.. yg banyak bantu ak tuk berjaya... n yg paling aku bangga kan skali penubuhan silat olahraga di PUO. hurm... best2.. study? kat poli nih aku rajin study skit.. tp aku sgt bz... every week aku akan ajar muaz (bdk kelas ak) sume subjek setiap sem.. dr sem 1 sampai r sem 6.. n sebenarnyer ak sgt bangga ngan dier hr nih.. die dah ag berjaya dr aku... muaz.. aku bgga ngan ko.. actually kat puo nih.. aku adelah student yg super duper bz.. bukan bz study okey.. tp bz ngan poli.. huhuhu.. tp aku sgt bangga ngan diri aku sendiri time nih.. blaja jatuh bangun diri sendiri.. thanks kat budak DEM cuz banyak support aku dr blakang ngan best frenz aku... n ngan JKM cuz penah bg anugerah pelajar cemerlang diploma 2008 kat aku... <3 PUO n all lecturer JKM.








Next... at UTHM.. Degree in electrical engineering (robotic)... ermm lastnyer kat sini gak.. Syukur aku diterima masuk ke UTHM ngan kos ni... mule2 mmg cam nyesal skit.. sbb kat puo dulu DEM under JKM.. now BEM under FKEE... so.. bnyk la subjek elektrik yg aku kena study.. almaklumlah mmg takde basic electrik pun.. seciput jew.. tp takpe.. dah alang2 kan.. blaja betul2... now dah last year kat sini.. achivement? hahahaha.. kat sini aku penah wakil u dlm pencak silat uthm.. main? just jurus wajib.. aku bgga dpt jd atlet silat kat uthm nih.. dpt blaja ngan jurulatih malaysia.. a.peja.. kat sini.. aku mmg banyak la diuji... erm.. 1st skali kegagalan kwn2 aku tuk trus blaja bersama2 aku kat sini.. tu merupakan kejatuhan yg plg hebat r dalam diri aku.. hurm... tp syukur gak.. dengan ketidaan diorg aku betul2 kena jadik org yg sgt tegas... hurm... kat sini.. dulu la.. aku aktif ngan biro akademik KKTDI... now.. dah pencen la..2 tu jew kot yg aku aktif dulu.. skg mmg tak aktif dah.. dah kena fokus study la... aku kat sini ditempatkan sebilik ngan kakak2 aku.. k.haizum, k.liza n k.ain.. sewius.. diorg mmg best.. actually aku syg UTHM...


dah hbs...



Ini pic anak sape nih?
anak aku..? bukan2... dah tentu bukan.. cuz aku tak kawen ag.. n aku mmg tak amik anak angkat.. ni pic anak lina.. or full name nyer Nur lina ismail... budak yang comei ni name nyer nursyaindah darwisya.. mmg indah..aku paling ske pic ni.. sbb mak aih.. comeynyer indah pakai tudung... comey2

Thursday, April 1, 2010

Present PsM.. seteL..


huh... present dah setel pg td.. best2..
ni la present yg best kot..ah.. 1st- en fadel xde.. ganti ngan letc lain.. en samsul kot namenyer..
mmg sempoi.. n pn nurulhuda pun mmg sempoi..bersyukur.. dpt diorg jadi panel... bgs2.. diorg bg pandangan yg sgt bernas la....

Ni sume pic2 yg aku sempat snap sblm present.. cuak2..


Sume ni kwn2 sekelas ngan aku yg akan present ngan aku.. zaid, rizal ngan anis



CuaK2



Ni PlaK Julius.. kawan kelas aku gak.. n dier same supervisor ngan aku..


pic lepas present? musti la takde.. lepas present trus balik.. ngatukkkkkkkkkkkkkkk........