Wednesday, March 31, 2010

Sy RiNdU.......

SeKaranG nih..
Sy sgt rindu mereka2 yg dibawah ini....
waaa....
camner nak hilangkan rindu????..

per ag.. SY NAK BALIK KG..


waa.... sy miss family sy... dah lama tak kumpul 2gether... this year bulan 8 time anis balik bley kumpul ag n snap pic banyak2....
huhuhuhuh..... mama.. kat sini takde air... huhuhuhu



sy windu kawan2 sy.. bile ag nih nak jumpe... gua rindu beb.. tak sbr nak jd diri wa yg dulu.. penat r blakon nih.. nak jadik diri sendiri... cepat2... windu korang...

As - Best Frenz aku... yg sgt banyak ckp...
Zee - Best Frenz aku yg ade suara yg sgt SedaP.. n Mostly akaN contrOl segala pemakAnan akU..
Ina - Best Frenz aku yg susah senang ngan aku time kat sony dulu.. hahaha.. (teringat balik time nak study tuk final... memekak jew minah 2 org tuh dgr lagu bollywood.. kitaorg nak study la...)
Ain - seorg yg sgt hePy kot.. aku pun Hepy jew kawAn ngaH dier nih... rindu r kat ko aiN... jumpe nantI time kenduri k.Nisa..




Ohw.. sape niH?..
Ni la.. org yg paling Aku winDu skG nih.. 'Mr A'.. haha.. Pic yg belah kiri tu aku lukis tAw.. huhu.. Mr A.. sy tak sBr nak JuMpe awK nIh.. cePat blNje sy maKaN.. n sY naK tgK movie n JalN2 ngaN awak Nih... ah.. windu awK la..
\(^_^)/




Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg.. Nak balik kg..

No comments:

Post a Comment