Tuesday, May 4, 2010

Ape YanG saye Nak Wat tiMe cuTi sem nIh?

since papa n mama tak bg keje... so, sy kena pikirkn cr laen tuk hbskan cuti yg sgt panjang n buhsan skit ni.. plz.. bg sy sedikit kerja.. even fi2 kerja pun fi tetap akan wat kerja2 umah.. plz mama... plz papa....

so sy dah list kan ape yg patot sy wat time cuti nih :
  1. fire fiGhting robot... (sy musti buat ini dulu ok..)
  2. cube resipi2 baru..
  3. blaja wat kek ngan roti ngan kuih..
  4. sy nak blaja menjahit la.... ( tp slalunyer kursus menjahit nih amik masa 6 bulan..)
  5. gi siti salon... blaja ape2 kat sana.. (klu mama bg..)
  6. tgk tv n citer mentua vs menantu sampai hbs.. or K.I.T.A or pape jew la.. (astro, plz banyak kan citer2 yang menarik.. toksah le asik ulang citer yg same... sy dah buleh hafal le..)
  7. Kuar jln2 ngan Mr AF or Akmal.... (nape aku tak ramai kwn kat sini.. waa.. nak balik perak)
  8. jadi driver tuk athira ke skola (athira musti bg k.long sehinggit satu hari sbg tambang ok..)
  9. Wat keje papa or teman mama pg outstation.. (esk mama nak gi langkawi. tp x dpt ikut la)
  10. suri umah.. cuti nih nak membersihkan umah sampai nak org2 kat pejabat papa buleh kate.. "umah sape yg bersih sgt nih.. anak sape yg rajin sgt nih..." (selagi takde org kate camtu selagi tu kena bersihkan umah)
  11. yeah.. yg paling penting.. sy mahu kurus...
- buhsan sampai takde keje-

p/s: kepada org2 sekitar k.nerang, pokok sena, langgar mahupun a.setar (macam diorg bace jew.. tp tak kira.. nak tulis gak).. sape2 ader keje tp malas nak dbuat.. bley suruh sy yg sgt rajin ini...

No comments:

Post a Comment