Thursday, May 13, 2010

happy birthday Ai

Happy birthday wat kawan sy Pn Azuwien or awin or Ai

Awin.. (hahaha saje nak bg ko sekeh aku)
okey la sewius

Ai...
nanti aku blanje ko eh.. kat tempat ko ckp hr tu...
n nak hadiah ape..? eh eh.. baik toksah tanyer... nanti merapu2 la yg ko nak.. ohw... nanti sy bg hadiah kat Pn yer..

Awin..
bile ko nak ader baby nih.. aku tak sbr nak tolong jaga anak ko nanti...

Pn Ai..
yer.. cuti nih.. makan banyak2 ok.. ( nak lawan kurus hehehe).. tak yah pose sgt... kiter pose same2 k skali ngan akmal.. (sbb bile ko pose sorg2 ko akan lupe yg ko tgh berpose... kami tak kan biarkan ko TERminum or TERmakan )..

kalaulah Pn Ai nih berada di Pt raja.. akan ku order kek dekat wife incik zarafi n die akan anta kat ko.. woh.. woh.. hebat tak idea aku.. malangnyer ko kat pahang.. kek wife incik zarafi tu cam sedap2 jerk.. nanti kiter try eh...

Ai..
lastly.. thanks for being my gud frenz... i tak kisah nak gaduh ngan u becuz lagi gaduh lagi kiter saling faham... ai.. thanks... cuz slalu kat sisi aku bg kata semangat or sokong ape yg aku buat.. ko mmg kawan yang best la.. tak sia2 aku kenal ko... entah la.. thanks cuz kawan ngan aku setelah aku kehilangan zee, lina dulu... thanks.. sbb ko aku dah jadi makin kuat.. aku dah berani nak cakap or luah bile aku tak ske.. aku dah boley kate tak.. hurm banyak ag..

thanks cuz jadik anak murid aku yang paling rajin skali....

- fifiyangcomey-

ops.. lagu birthday... ( i nak nyanyi dlm bahasa spain nanti u tak fhm plak.. )

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Azuwien Aida,
Allah selamatkan kamu.

smoga kamoo panjang umur, murah rezeki n bahagia ke akhir hayat kamoo..
sy sayang kamoo...

No comments:

Post a Comment