Tuesday, May 18, 2010

SejujurNye..


Sejujurnyer sy mahu cepat balik U.. sy mahu blaja balik.. sy nak membusykan diri sy.. Sy dah penat pk benda yg sepatutnyer takyh pk pun..

Sejujurnyer ag.. sy mahu mama balik cepat kat umah.. dah hampir 2 minggu mama takde kat umah bcuz of keje + bercuti... when aunty Dina nak ajak mama pg bercuti, sy mmg berat hati nak bg.. but bile mama kate dah lame tak bercuti so sy bg.. mama cepat balik cuz sy nak kawan berborak k..

Sejujurnyer... perasaan sy rase gundah gulana.. y? sy pun tak tahu.. tp klu bley sy nak hilangkan perasaan ni.. Ya Allah, berikanlah kegembiraan buatku. Permudahkanlah perjalanan hidupku. Amin..

No comments:

Post a Comment