Wednesday, August 25, 2010

PenaT yg Tak BerBaloi..

10.00 pg - br nak gerak jumpe sv.. Dr Rozlan... Pinjam motor akmal tuk ke U.. motor sy? fatihah guna tuk jumpe sv die.. Muchas gracias akmal...

10.10pg - dengan semangt dan penuh agenda tuk hari ni.. masuk U... tgk dkt parking DTII.. ade khemah Yamaha.. Oh rupenye ade kempen keselamatan balik kg khas tuk sape2 yg nak balik kg sambil menunggang motosikal... so.. melambak org kat situ.. nasib baik ade parking...

10.15- Pg office Dr.. jumpe P.A die...
fi2 - Assalamualaikum, erm... Dr ade tak dkt bilik die?
P.A - Dr.. die ade meeting kat situ (sambil menunjukkan tempat Dr meeting)
fi2- oh ok..
tetiba Dr ternampak plak.. then tegur..
Dr - Nak jumpe sy ke?
fi2- Erm.. takpe lah Dr, nanti Dr habis meeting sy jumpe..
Dr - ok, dtg kejap ag..

10.15 -dgn skit kecewa(sbb tiap2 mggu nak jumpe tp tak dpt..).. nak pg jumpe en zahrul... nak tanya pasal projek etnik... Pun die takde.. Esok br ade..

10.17- pastu.. cari plak bilik Pn Masnani.. nasib baik satu bggunan ngan en zahrul.. tp yg tak bestnyer ade plak foreigner ngah tanye soklan kat pn nani.. n Pn Nani suh tggu sekejap...

11.00 Tak larat tggu... pg dkt motor... dengan harapan nak jumpe Pn Mazita.. tp bile sampai jew kat motor banyak motor block motor akmal.. x dpt nak kuar motor :( so.. pg balik dkt bilik Pn Nani...

11.05 - ingatkan student tu dah balik.. rupenyer ade ag kat bilik Pn nani.. Adoi.. tggu ag.. sambil berpikir.. nak jln kaki jew gi bilik pn mazita... tp jauh.. tak larat.. so tggu jew...

11.30- tak larat tggu.. then decide.. BALIK UMAH... nsb baik motor bley kuar..

kesimpulan... BEST2.... erm... okeh... sy nak komen.. even pihak U tak kan baca.. bley tak.. kosongkan ruang parking kat depan DTII tu.. sbbnye bile ade program kat situ.. khemah akan dipasang kat tapak parking dan ia menyebabkan takde parking... jadi jgn la saman kitaorg klu motor or kete parking sesuka hati.. sbb tak kan nak pg PNS or D1, or DK, BK.. xkn nak parking kat fakulti kot.. jauh nyer.. it just pindahkan jew program2 yg nak dibuat tu kat tempat lain.. depan arked ke... kan tempat tu kosong... cadangan jew...


No comments:

Post a Comment