Wednesday, September 1, 2010

.: happy birthday As :.

happy birthday tuk kawan sy yg plggggg sy syg... Noor Asmah Laili binti Mohd Rawi yg ke 24..
entri ni khas tuk as ok..

as..
kamu .. telah ku anggap seperti diriku sendiri..
klu kamu disakiti, aku juga turut sakit.. (ye, sape yg berani sakitkan kamu.. bg taw fi ok..)
klu kamu menangis.. aku juge menangis sebenarnyer.. (maybe as tak nampak.. tp fi kena wat2 tabah depan as)..
tp klu kamoo ketawa.. fi ag ske.. sbb tawa tu jugak akan menjadi milik sy.. (sharing is caring)
klu kamu ader masalah.. semestinyer masalah itu milikku jugak..
sesungguhnyer.. as mmg kawan yg terbaik yg pernah fi ade..
sesungguhnyer.. hidup fi maybe tak jd mcm ni kalau takde as..
fi sgt syg as...



as.. fi rindu :
  • Bile dah takde sape nak suap fi makan.. (manjenyer sy)
  • dah takde sape yg nak ckp ngan fi tuk tdrkan fi tiap2 mlm..
  • dah lame tak dgr org ckp lembut..
  • dah lame tak dgr as sbt pening..
  • dah lame tak kuar same2..
  • dah takde org nak teman fi cam dulu.
  • dah lame tak bergedik2.. haha
  • - Ye sy mmg sgt manje dgn kamoo wahai cik Asmah-

- sy sgt rindu kamoo-

Lagu untuk cik kak..

Happy birthday to you

Happy birthday to you

Happy birthday to asmah

Happy birthday to you


smoga.. as panjang umur dan murah rezeki dan happy jew.. takde nangis2 ag.. dan semoga as bahagia.. yes.. fi slalu doa tuk as.. raya nanti fi dtg umah as n as dtg umah fi n kiter pg jalan2 ok.. Frenz... forever..



No comments:

Post a Comment