Wednesday, October 20, 2010

masa bzku..

huhu.. banyak nak dikata..
banyak nak diluahkan..

tak nak mintak ape2.. tp bley tak sampai present psm nanti.. plz.. jgn tanya soklan dkt sy yg sendiri bley fikir atau nak jugak sy wat keputusan pasal sv psm sem depan or nak mintak sy wat coding ke sambil nangis2 or merayu2 sbb esok br nak anta.. or anything pass year note sbb nak study for test or quiz or past year report sbb dis week due date... sbb sy takde masa nak layan sume tu... jgn wat last minute nye keje.. sbb sy pun org yg last minute gak.. tp sy tahu la.. ape yg nak dibuat awal2 n ape yg boleh dibuat dlm last minute okeh.. nanti anda akan menyusahkan ramai org termasuk sy.. sy pun student gak..

sy tak marah.. tp sy nak gi taw jew... kadang2 benda simple cam note or report, mintak awal2 k.. or nak wat coding ke GUI ke... jgn la esk nak hantar br nak cari sy.. sy pun ade hal sy sendiri.. ade esemen nak di submit.. ade lab nak kena hanta.. sy tak marah n sy sgt berbesar hati klu dpt tlg korang siapkan program korang sbb dr situ sy akan banyak blaja tp bg la sy at least seminggu tuk sy tolong wat...

tp jgn la suh sy buat keputusan bg pihak anda samada nak pilih course ataw ape2 bg sem depan.. nak mintak pandangan itu tak mengapa.. sbb bile keputusan sy.. sy berdasarkan pengalaman sy + kawan2 sy.. example... sy sgt suke subjek digital control.. sbb subjek tu sgt tough kot.. bg sy benda yg org kata killer.. or org kata susah.. itu la sy akan suka.. tp korang akan suke ke nanti?.. camtu la... tak kan nak ikut kata2 sy.. ish.. tu kan diri sy... sy bukan PA awak.. bukan SV awak.. awak kena tahu la kemampuan awak.. sy tak tahu.. okeh.. awak bukan MR AF sy..

nak suh sy buat or mintak past year note or keputusan/ pandangan.. sila bg taw sy awal.. sy bley jew spend masa sy tuk bancang ngan korg pasal benda2 cam gitu.. tp bila esk nak di submit n korg br bg taw.. HARAP MAAF sy mmg tak dpt tolong.




No comments:

Post a Comment