Tuesday, December 28, 2010

resULt sudaH keLuaR ??

Assalamualaikum.. (yes.. kena starting tulis cam gini).. Tinggal beberapa hari lagi Uni nak bukak dah.. so tggal beberapa hari lagi keberangkatan hamba ke bt pahat.. hoyehh.. InsyaAllah next sem will be the last sem.. sgt jeles melihat kawan2 yg lain yg sudah pun memulakan sesi praktikal.. tp sabar itukan sebahagian drpd iman.. Apa yg berlaku juga.. InsyaAllah akan ada hikmahnya..

petang td si azuwien memecahkan persoalan di kepala ku dengan menghantar msg yg berbunyi.. salah.. yg bertaip " Beb.. result dah kuar.. cane? " Actually amatlah baguih berkawan dengan si Azuwien nih kerana die nih kawan yg meng'alert'kan aku dengan result2 nih.. n sebagai balasan aku akan memberitahu die aktiviti2 yg tgh berlangsung dekat u nih.. tgk.. betapa kami saling memerlukan.. bak kacang dengan kulit.. (Ai, aku cop kulit yer.. ko amikla kacang..) sbb ..
|
|
|
|
|
v








yeah.. zack zukhairi.. sy pinjam ini ya..


ngeh2..tahun 2010 pun sudah mencapai penghujungnya... (next entry la..cite bab 2010 nih..)
pasal result dulu.. Alhamdulillah.. result dah pun keluar.. Walaupun kurang memuaskan tp bile ingat2 balik.. "kite kan akan dpt sebanyak mana yg kita usahakan".. so.. mungkin.. (bukan mungkin lagi..) tp banyak main kot.. (eh.. tp banyak main ke? cam last sem killer sem jew.. dengan 2 subjek programming) Tp sume kawan2 sy lulus.. Alhamdulillah.. so.. next sem.. last sem.. akan berusaha bsungguh2.. (actually, tiap kali lepas dpt result jew.,. mmg aku ngan ai bersemangat tuk belajar..).. SEManGaT.. BerusaHa.. Aja..aja FighTinG.. !! ChayoK.. (per lagi..) GambaTe..



No comments:

Post a Comment