Saturday, January 1, 2011

seHari sebeLum PuLaNG

Esok malam sudah mahu balik jhr... Syukurlah kali nih jaja pun balik sekali dr ipoh.. At least bile sampai bp pukul 4 pagi.. ade org teman untuk naik cab... kalau tak, asik beware jew bile naik cab.. siap no plat pun save dekat hp.. kot2 mane taw tiba boleh jadi bukti tuk polis.. (apekah? fikir bukan2) TidaK2.. Actually, sy amat berharap bile kite baik dengan sume org n sume org pun baik dengan kiter.. camtu la.. bile kite naik cab pukul 4-5 pagi pun, org tu takkan mengapa2 kite.. camtu la.. Sbb tu kite kena alwayz think +ve dekat sume org okeh.. cnthnye bile org suruh kite basuh kasut skola.. so kita boleh fkr yg maybe org tu nak latih otot2 tgn kite kasi kuat.. (tp aku slalu kena buli sbb alwayz think +ve sgt.. ceh)


AlamaK.. kalau ikut tahun.. sekarang nih sudah 25 la.. dah tua... Happy new YeaR.. semoga azam tahun ni akan tercapai.. Tp sy sgt setuju kata2 Mr AF.. azam mesti mahu hari2 okeh.. n hari ni mesti lebih baik dr semalam.. tahun ni mesti lagi baik dr last year..

1 comment:

  1. ermm.. sib baik kn kn.. xpe xpe. janji sampai. bjaga2 tu bagus. love u my fren.. =)

    ReplyDelete