Thursday, February 10, 2011

Penat betul.. sekarang ni dah wat part time keje.. k.haizum ajak wat part time sekali ngan die.. Actually tak yah pun wat part time nih tp disebabkan kelas cuma 2 hari je dan tak nak buang masa, so buatla part time..

Tapi yang tak besh nye part time aku nih dah macam full time pun ade jugak.. keje nye 7 - 8 jam satu hari.. dah rase macam full time keje n part time study la pulak.. penat.. memang penat.. rasenye bagai menangis dalam hati jew nak tggu time balik.. or time rotate ngan k.haizum..

yg beshnye..? entah... tp keje2 yang kita tgk org buat macam senang, cam kite gak boleh buat TAK semestinya kita boleh buat sgt bgs okeh.. cam tu la..

Tu je... Nak rehatt..

6 comments:

  1. fi,just take a rest..
    have fun n dont stress out urseLf k...

    ReplyDelete
  2. fi: aiseh (*___*)...fi, td terbace Lak bLog cik Fatin Liyana tu....best Lah Pulak....die Lawa
    (>_________________________<)...hak hak

    ReplyDelete