Monday, April 9, 2012

Bila mereka mula berbicara

alkisaaahhh berlaku apabila Hilal Asyraf (Penulis buku langit Ilahi) memberi comment tentang isu hudud yang dibicarakan oleh mantan PM kita.. Tun Mahathir..

klik sini

secara tak semena2 Tun Mahathir pun membalas reply Hilal Asyraf ni di belog nye dengan memberikan Hilal beberapa soalan yg kalau tanye sy yang kurang arif ini tentulah mengambil masa yang agak lama untuk mereply kepada Tun mahathir.

sini

Ya, Hilal Asyraf hanye menjawab tak sampai seminggu pun. Alhamdulillah mungkin kerana die berada di Jordan dan agak mudah merujuk guru2 or sahabt2 bolatan gembira beliau..

sini

Dan Tun Mahathir pula membalas jawapan yg dijawab oleh Hilal Asyraf..

sini

Last....... Hilal Asyraf membalas balik ape yg di jawab oleh Tun Mahathir

sini

okey panjang jugak ye kalau nak tgk2 satu2... ape yg sy suke disini ialah mereka berbicara dengan aman dan damai.. Yang tak best peng comment pulak yg lebih2.. Topik yang bgs tuk menambahkan ilmu pengetahuan kan :)

No comments:

Post a Comment