Thursday, March 7, 2013

Malaysia Hall Sydney

Ye, sememangnye aku menetap di Malaysia Hall sydney kerana harga die berpatutan dan berbaloi2, tp time 1st meeting with org2 tertinggi m'sia hall, diorg akan naikkan kadar sewa starting jun 2013.. Postgrad = aud 8 dan undergrad aud 6 setiap hari.. makan pulak berbeda ya tuan puan sekalian.. aud 10 sehari iaitu bfast n dinner sahaja.. okey la tu kan.. tp hanya org2 1st sem and last sem je yang diberi keutamaan tuk tggl di m'sia hall..

Bilik..
tadaaa....

kemas dan bersih rupenye bilikku... mengandungi 2 kali single.. 2 meja study, satu meja panjang di tengah2 katil satu almari tp 2 bahagian, satu rak buku yang aku jadikan sebagai tempat letak makanan, dan tandas.. okey tu bukan pintu tandas.. tu pintu ke beranda luar.. tgk view alison road.. weeeeeeeeeee.... esok ade music festival.. ade psy katenye.. n jalan kat alison road pun akan ditutup esk... so, macam mane nak apply tggl di m'sia hall... link kat sini ;) tp kena apply 2 ke 3 mggu awal..

1 comment:

  1. rumet ok ke idak? hehehe nk msuk 2nd week ni, means all class dh pegi la kn..

    ReplyDelete