Thursday, April 11, 2013

bed bug

aku sgt cukup anti dengan dia.. tp time tu la die akan syg aku lebih2.. akan gigit kat badan n tgn aku.. gatal taw tak... sampai kadang2 aku takut nak tdr atas tilam..  tp aku punye macam dah tahap kronik.. aku dah basuh cadar dengan air panas and aku dah sembur tilam aku dengan spray bed bug tp still ade lagi.. aku ade terbaca gak pasal air serai wangi.. tp aku tak sure cane nak dpt kan... aku dah pg oriental pun takde gak... sbb aku dah tak tahan.. gatal gile tangan aku :(... aku dah tukar tilam dah.. tp still la kan.. tilam yang aku tukar bukan tilam baru dan entah lah.. kalau tak berkesan jugak, aku kena beli tilam plastik kot. org yang sepatutnye buat pest control kat bilik au pun cam tak sampai..hurm..



serai wangi :)

2 comments: