Tuesday, March 25, 2014

Malaysia.. I miss you

Oh... how i miss blogging and i kind of miss writing on this.. so im back and starting again :)

Tahun ni tahun kedua kat Australia n dah tak balik sejak last year lg.. so bayangkan betapa rindunye dekat :

keropok lekor.. minum tea petang sambil menikmati keropok lekor.. alangkah lazatnye..

 Okey.. ini sangat lazat.. goreng pisang bersama sambal kicap.. walaweh

or bile lapar2 malam (time bujang dulu).. keluar pg beli burger tepi jalan. Burger special daging.. :)
(Pic - belah kasihan en google)

eh.. opkos rindu family n kawan2... sigh..

Bukan tak nak masak.. tp sbb duk hall.. mmg tak blh masak.. huhuhu.. tp pisang kat sini tak macam pisang kat malaysia.. pisang sini besar2 panjang n tak sesuai nak buat goreng pisang (alasan).. n cheq memang bengang if bile bukak fb or instagram depa duk tunjuk2 gambaq makanan.. depa tak pikiq ka orang macam cheq ni.. mahu menangis cheq tgk.. hahaha.. Okey stop..

Fifi sekarang :
- Sgt super duper bz this sem.. sbb project B akan submit by the end of this semester.. Amin.. I wonder why this sem cepat gilos masa berlalu.. now.. in the middle of week 4..
-  Dah join program one day one juzuk :) Program-program macam ni amatlah bgs.. sbb drpd malas baca al-quran or tak sempat baca.. kite akan ada perangsang dr kawan2 group kite.. Tp group fi takde la baca satu hari satu juzuk.. kitaorg baca satu hari separuh juzuk.. Okey la tu kan..

itu je update untuk hari ni..









 


No comments:

Post a Comment